RSS Feed

Η ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΛΗΨΗ.. Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ..ΚΑΙ ΔΕ..ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ..

Posted on

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΛΗΨΗ

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΛΗΨΗ

 

 

H πρόληψη μας γλυτώνει απο πόνο, κόπους, αγωνίες, και έξοδα,με ένα μειονέκτημα Περιορισμό της απόλαυσης κάθε είδους.Δεν τρώμε σαν πεινασμένοι Δεν απολαμβάνουμε τις χαρές των ποικίλων φαντασιώσεων που το διεθνές κύκλωμα soft πορνογραφίας, έχει περάσει για καλά στην καθημερινότητά μας Δεν διασκεδάζουμε πάνω απ τις δυνατότητές μας, αλλά επιλέγουμε ηρεμους ρυθμούς και πιό εγκεφαλικές χαρές, για να έχουμε  ήσυχο το κεφάλι μας.Α ναί και παίρνουμε ιχθυέλαιο.. 

http://kosmaser.pblogs.gr/2013/11/an-thelete-na-parete-mono-ena-farmako-epilexte-to-ihthyelaio.html

 

 

 

Το ιχθυέλαιο (άρχισε οψιμα ) να γοητεύει τις φαρμακοβιομηχανίες.H Astra Zeneca  Plc, η Amarin Corp και η Glaxo Smith Kline φαίνεται να στοιχηματίζουν ότι τα χάπια με βάση το ιχθυέλαιο  θα είναι τόσο επιτυχημένα εμπορικά, όσο και τα φάρμακα για την μείωση της χοληστερόλης, όπως το Lipitor, που κάποτε ήταν το πλέον εμπορικό φάρμακο με πωλήσεις 13 δισ. δολαρίων το χρόνο.Οι καρδιακές παθήσεις παραμένουν η πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως, παρόλο που τα σχετικά φάρμακα και οι στατίνες χρησιμοποιούνται, πλέον, ευρέως.Τώρα που το Lipitor και πολλές άλλες στατίνες ανταγωνίζονται σκληρά τα φθηνά γενόσημα, οι φαρμακοβιομηχανίες αναζητούν τρόπους να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακά νοσήματα, μεταξύ αυτών και τα αυξημένα τριγλυκερίδια.Ο αριθμός των ανθρώπων με υψηλούς δείκτες

τριγλυκεριδίων ,αυξάνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, εν μέρει λόγω της παχυσαρκίας και του διαβήτη είπε ο Πασκάλ Σοριότ, διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca, όταν ο φαρμακευτικός κολοσσός αγόρασε τον Μάιο, την εταιρεία παρασκευής χαπιών με ιχθυέλαιο Omthera Pharmaceuticals, για 443 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

 

 

Είναι σαφής, πλέον, η ανάγκη για αποτελεσματικές εναλλακτικές στις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές μεθόδους», συμπλήρωσε.Εάν εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, το χάπι Epanova της Astra Zeneca, θα είναι το πιο πρόσφατο συνταγογραφημένο χάπι, που θα μπει στην αγορά. Το ιχθυέλαιο,για να το ξαναθυμηθούμε, παράγεται από τη σάρκα λιπαρών ψαριών όπως Σολομού, Ρέγγας, Σκουμπριού,  Σαρδέλας Και Πέστροφας. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο στα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ΕΡΑ εικοσιπεντανοϊκό οξύ και DHA δοκοσαεξανοϊκό οξύ. 

Τα ηπατο-ιχθυέλαια (μουρουνέλαια) παράγονται από συκώτι λευκών ψαριών, όπως από μπακαλιάρο και ιππόγλωσσο. Τα ηπατο-ιχθυέλαια περιέχουν βιταμίνες Α και D και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Το α-λινολενικό οξύ (ΑLA) εντοπίζεται στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το έλαιο λιναρόσπορου (λινάρι), το σογιέλαιο κτλ.

 

 

 

Η πραγματική αξία των ιχθυελαίων εντοπίζεται στο περιεχόμενο τους σε ΕΡΑ και DHA. Έχει αποδειχθεί ότι τα ιχθυέλαια έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία της καρδιάς :Επηρεάζουν θετικά την ισορροπία των λιπών του αίματος Μειώνουν την πιθανότητα πήξης του αίματος Καθιστούν την καρδιά λιγότερο επιρρεπή σε αρρυθμίες Μειώνουν το ¨ιξώδες¨ του αίματος και διευκολύνουν συνεπώς τη ροή του .Ακόμα βοηθούν στην πρόληψηκαρδιοπαθειών,αυξάνοντας την καλή χοληστερόλη HDL,μειώνοντας τα επίπεδα της ομοκυστεΐνηςκαι την υπέρταση Συνιστάται στις εγκύους να διατηρούν υψηλή τη λήψη Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων καταναλώνοντας λιπαρά ψάρια, ή χρησιμοποιώντας, συμπληρώματα ιχθυελαίου.Αυτό προτείνεται, διότι όλο και περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν ότι τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου Έχει αναφερθεί ακομαβελτίωση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας σε ασθενείς που λαμβάνουν συμπληρώματα με ιχθυέλαιο Η θεραπεία με ιχθυέλαιο δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα των συμβατικών φαρμάκων Πρόσφατη μελέτη έδειξε σημαντικά αποτελέσματα σε ασθενείς με διπολική νόσο μια μανιοκαταθλιπτική ψύχωση .Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο ιχθυέλαιο μπορεί να βοηθήσουν στη θεραπεία της οστεοπόρωσης. Το ιχθυέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί σε πολύ υψηλές ποσότητες, κατά τη διάρκεια κλινικών μελετών, χωρίς κανένα εμφανές σύμπτωμα τοξικότητας. Μπορεί απλά, να παρουσιαστεί αραίωση του αίματος και μείωση του χρόνου πήξης.Όταν οι έγκυες λαμβάνουν μουρουνέλαιο, δεν θα πρέπει ταυτόχρονα να λαμβάνουν περισσότερα από 2500i.u. βιταμίνης Α ημερησίως,ενώ τα υπόλοιπα άτομα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 7500i.u.

 

 

 

 

Η κατανάλωση βιταμίνης D μέσω συμπληρωμάτων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10μg.Τα ιχθυέλαια ενδέχεται να προκαλέσουν περιστασιακά ναυτία όταν λαμβάνονται για πρώτη φορά. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να μειωθεί αν τα ιχθυέλαια λαμβάνονται πάντα ανάμεσα στα γεύματα Οι υψηλές δοσολογίες ιχθυελαίων θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά όπως η βαρφαρίνη , η ασενοκουμαρολη, η κλοπιδογρελη

και η ηπαρίνη.

 

 

 

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
1. Agren JJ, et al.
 Fish diet, fish oil and docosahexaenoic acid rich oil lower fasting and postprandial plasma lipid levels. Eur J Clin Nutr, 50;11:765-771 1996.
2. Mori TA, et al. Interactions between dietary fat, fish and fish oils and their effects on platelet function in men at risk of cardiovascular disease. Atrerioscler Thromb Vasc Biol, 17;2:279-286 1997.
3. Kang JX, Leaf A. The cardiac antiarrhythmic effects of polyunsaturated fatty acid. Lipids, 31 suppl:S41-44 1996.
4. Semplicini A, Valle R. Fish oils and their possible role in the treatment of cardiovascular diseases. Pharmacol Ther, 61;3:385-397 1994.
5. Shekelle RB, et al. Diet, serum cholesterol, and death from Coronary Heart Disease. The Western Electric Study. N Engl J Med 304: 65, 1981.
6. Kromhout D, Arntzenius AC, Kempen-Voogd N, et al. The inverse relation between fish consumption and twenty year mortality from Coronary Heart Disease. N Engl J Med 312: 1205, 1985.
7. Harris WS. N-3 fatty acids and serum lipoproteins: human studies. Am J Clin Nutr 65(suppl.): 1645S-1654S, 1997.
8. Cobiac L, Clifton PM, and Abbey M. Lipid, lipoprotein, and hemostatic effects of fish vs fish-oil n-3 fatty acids in mildly hyperlipidemic males. Am J Clin Nutr 53: 1210-1216, 1991.
9. Dyerberg, J. N-3 fatty acids and coronary artery disease. Potentials and problems. Omega-3, Lipoproteins, and Atherosclerosis 27: 251-258, 1996.
10. Lungershausen YK, Abbey M, Nestel PJ, and Howe PR. Reduction of blood pressure and plasma triglycerides by omega-3 fatty acids in treated hypertensives. J Hypertens 12: 1041-1045, 1994.
11. Radack K, Deck C, and Huster G. The effects of low doses of n-3 fatty acid supplementation on blood pressure in hypertensive subjects. A randomized controlled trial. Arch Intern Med 151: 1173-1180, 1991.
12. Singer P, et al. Lipid and blood-pressure lowering effect of mackerel diet in man. atherosclerosis 49: 99, 1983.
13. Singer P, Melzer S, Goschel M, and Augustin S. Fish oil amplifies the effect of propranolol in mild essential hypertension. Hypertension 16: 682-691, 1990.
14. Whelton PK, Kumanyika SK, and Cook NR. Efficacy of nonpharmacologic interventions in adults with high-normal blood pressure: results from phase 1 of the Trials of Hypertension Prevention. Trials of Hypertension Prevention Collaborative Research Group. Am J Clin Nutr 65: 652S-660S, 1997.
15. Eur J Clin Nutr, 1997,51;8:548-553.
16. Cleland LG, et al. Clinical and biochemical effects of dietary fish oil supplements in rheumatoid arthritis. J Rheumatology, 15:1471-1475 1988.
17. Kremer JM, et al. Dietary fish oil and olive oil supplementation in patients with rheumatoid arthritis. Arthritis and Rheumatism, 33:810-820 1990.


 

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: