RSS Feed

ΓΑΛΑΚΤΙΚΗ ΑΦΥΔΡΟΓΟΝΑΣΗ..ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΠΛΕΟΝ..

Posted on

Αποτέλεσμα εικόνας για αφυδρογοναση

copyright   http://kosmaser.wordpress.com/

Η γαλακτικη αφυδρογοναση..στις εξετάσεις της Γεωργίας

ηταν ηυξημένη..(Το ίδιο και τα ισοένζυμά της )..

Θορυβημένη η Γεωργία ρωτά.. διατρέχει

κίνδυνο..κακοήθειας, ή προσπαθούσε να την τρομάξει

ο ( καλος ) γιατρός της, για να κόψει τα…γλυκά που λατρεύει.. 

 

             

Ο Γερμανός Otto Warburg

Otto Heinrich Warburg  (October 8, 1883 – August 1, 1970), son of physicist Emil Warburg, was a German physiologist, medical doctor and Nobel laureate. He served as an officer in the elite Ulan (cavalry regiment) during the First World War, and won theIron Cross (1st Class) for bravery. Warburg was one of the 20th century’s leading biochemists.[1] He won the Nobel Prize of 1931. In total, he was nominated an unprecedented three times for the Nobel prize for three separate achievements.

τιμήθηκε με δύο βραβεία Νόμπελ . Οι περισσότεροι (γιατροί και μη..) τον αγνοούν, αν και ξέρουν τον μαθητή του… Krebs, Ναί αυτόν με τον…γνωστό κυκλο του, και διδάσκονται τις ανακαλύψεις του KrebsΔεν έχουν τιμηθεί πολλοί με δύο βραβεία Νόμπελ.Γιατί έδωσαν στον Warburg 2 Νόμπελ;Για την ανακάλυψη μιας βασικής αιτίας του καρκίνου.Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με γλυκόζη… σε ποσότητες δέκα έως δεκαπέντε φορές μεγαλύτερες από το φυσιολογικό.

Η γλυκόζη που καταναλώνεται από τα καρκινικά κύτταρα,προερχεται κυρίως από το συκώτι,(όπως κι αυτή που καταναλώνει αποκλειστικα ο εγκέφαλος…)ενώ τα φυσιολογικά κύτταρα χρησιμοποιούν γλυκόζη που παίρνουν από τις τροφές, και που αποθηκεύεται στούς μύς σε ποσότητα 400-600 γραμ. μόνο…Το γαλακτικό οξύ ένα υποπροϊόν της όλης διαδικασίας βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα…10 φορές και περισσότερο, απ’ ότι στα υγιή κύτταρα.Τα καρκινικά κύτταρα ¨δυστυχούν¨ κυριολεκτικά, σ ένα περιβάλλον πλούσιο σε οξυγόνο.

Η ζωή χωρίς οξυγόνο ή ανα-εροβίωση των καρκινικών κυττάρων,είναι ένας κανόνας χωρίς καμία εξαίρεση, δήλωνε ο Warburg.Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μια απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο αλλά τα καρκινικά κύτταρα ζουν με τη ζύμωση της ζάχαρης.

Γιατί άραγε δεν ενημερώνουνε τους (τρομοκρατημένους) ασθενείς,που δεν γνωρίζουν τίποτα απ’ όλα αυτά,Να ΑπορρίψουνΤις Πατάτες, Τα Αναψυκτικά, Τα Γλυκά κ.λ.π. που προσφέρουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.. στα τρελά για ζάχαρη καρκινικά κύτταρα;Απ την άλλη..Εχουμε μιαν εξαιρετική εξέταση αίματος..Την LDH (Γαλακτικη Αφυδρογοναση Ή Δεϋ-Δρογοναση)Η LDH Βρίσκεται… σε όλα τα κύτταρα,όπου μετέχει στο μεταβολισμό της γλυκόζης.Είναι άφθονηστο μυοκάρδιο,στους μύς γενικότερα και στο ήπαρ.Το επίπεδό της στο αίμα αυξάνει όπως και της SGOT… Στο έμφραγμα του μυοκαρδίου και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα σε 2 εβδομάδες.Επίσης, αυξάνει σε μυϊκή δυστροφία και σε αρκετέςπαθήσεις του ήπατος.

Φυσιολογικές- ιδανικές τιμές στους 37Οc 240 – 480 U/L

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

Αυτά που εν προκειμένω μας ενδιαφέρουν είναι.. τα ισοένζυμά της (υπάρχουν 5 κατηγορίες ισοενζύμων).Αν αυτά είναι ανεβασμένα, μπορούμε να μιλήσουμε για βέβαιες υποψίες καρκίνου.Στους περισσότερους καρκίνους ένα μέχρι τρία ισοένζυμά της LDH ( LD2,LD3,LD4) είναι συχνά αυξημένα .Συχνά η αύξηση της LD3,είναι η πρώτη ένδειξη για την παρουσία καρκίνου.Η LD3 αυξάνεται σε προχωρημένο καρκίνο και κακοήθες λέμφωμα και…. μειώνεται μετά από επιτυχή θεραπεία.Tωρα αν ρωτήσουμε κάποιον τι ξερει για την LDH και τα ισοένζυμά της, πιστεύετε οτι θα μας απαντήσει ;

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

Τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια τα ξέρουν οι πάντες.H γαλακτική αφυδρογονάση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο μεταστατικό καρκίνωμα του ήπατος, στα λεμφώματα και στην οξεία λευχαιμία. Η LDH και τα ισοένζυμά της επηρεάζονται από τη ζάχαρη..Η δίαιτα (αποφυγη ζάχαρης κάθε είδους και πηγης) ομαλοποιεί μόνη της την LDH και τα ισοένζυμά της..Αρα η καταναλωση ζάχαρης και η έλλειψη οξυγόνου,τρεφει τον καρκινο..τότε η θεραπεία..μήπως είναι τα πικρά;

Μήπως.. οι τροφές που περιέχουν οξυγόνο είναι.. η θεραπεία;Εδώ πρέπει να σημειωθεί το γεγονός οτι σαν κοινωνία Έχουμε Απορρίψει την πικρή γεύση.Συνηθίζουμε να λέμε…Μου γλυκαινεις τη ζωή, αλλά με πίκρανες πολύ…Μοναδικό κριτήριο μας είναι η γλυκειά γεύση..Ακόμα και στις μελιτζάνες..σαν..γλύκισμα , σας τις προσφέρει ο μανάβης..η ηδονή του λάρυγγα.Πηγαίνουμε ενάντια στη φύση.Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί τόσα εκατομμύρια γυναικών πασχίζουν να προσλάβουν ..ασβέστιο αποκλειστικά απ το..γάλα και τα γαλακτοκομικά, που δεν τους προσφέρουν το παραμικρό, ( ή εν πάσει περιπτώσει ελάχιστα.. όπως τα εχουμε…καταντησει..) Το Πικρό Ραδίκι…Ειναι Φαρμακο..πιστεψτε με..

Υπάρχει παντού..Είναι δωρεαν, αν το μαζέψετε μόνοι σας..Βάλτε το στον…ατμομαγειρα για 15 λεπτά, και φάτε το με λίγο λάδι και άφθονο λεμόνι..ειναι φαρμακο Να μην ξεχνάμε οτι:Το συκώτι κρύβει το μυστικό της πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου.Το συκώτι παράγει την χολή.Οι φαρμακευτικές εταιρείες βασανίζουν τον κόσμο με το φόβο.Ο φόβος σταματάει το μυαλό να λειτουργεί κανονικά. Η αλήθεια ελευθερώνει.Νικάει το φόβο. ¨Κάνε τη χημειοθεραπεία σου. Τώρα. Χάθηκες¨.Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Χωρίς φόβο, ας σκεφτούμε γιατί όλες αυτές τις πληροφορίες τις κρύβουν και ας ψάξουμε για μόνιμες εναλλακτικές αγωγές.

Οι New York Times αναφέρουν τον De Andrew Weil ως τον πιο γνωστό γιατρό της Αμερικής.Αυτός ο καθηγητής Ιατρικής αναφέρει την ύπαρξη κλινικών για πλουσίους με €35000 την εβδομάδα όπως και για θεραπευμένους από τον καρκίνο.Οι πλούσιοι έχουν τις κλινικές τους. 

Το να δέχεσαι την χημειοθεραπεία είναι σαν να παίρνεις ποντικοφάρμακο είπε ένας παθών.Ας απαντήσουμε ειλικρινά στους εαυτούς μας σχετικά με τις θεραπείες του καρκίνου και ας διαλέξουμε.Η αλήθεια περνάει από τρία στάδια, όπως έλεγε ο Σοπενχάουερ.Πρώτα προσπαθείς να την γελοιοποιήσεις.Έπειτα επιτίθεσαι βίαια σ’ αυτή και …Στο τελικό στάδιο την αποδέχεσαι.

wonderful-photos-smokie_003.jpg

Ελπίζω η αναζήτηση της αλήθειας που γίνεται με καλή προαίρεση, τόσο από τους γιατρούς όσο και από τους ασθενείς, να ανάψει το φως της υποψίας για τον ρόλο των λίγων. Των φαρμακευτικών εταιρειών. Και τότε θα αλλάξουν γιατί το φάρμακο για τον καρκίνο είναι μπροστά στα μάτια όλων των γιατρών..

Τους βρίζουμε. Δεν τους πάμε.Δεν τους χωνεύουμε. Αιματοκύλισαν τον κόσμο κάποιες δεκαετίες πρίν, ακούγοντας κάποιον με δυνατή πειθώ…ομως δεν μπορει κανεις να αρνηθει οτι ειναι απ τους κορυφαιους επιστημονες της υφηλιου..Σωστά Μαντέψατε, η πλειοψηφία των πιό πάνω αναφερομένων..(πώς να το κάνουμε ) είναι Γερμανοί..και Εβραίοι..και το αντιστροφο..Χαίρετε.

 71f9e-lykoi

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: