RSS Feed

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ..

Posted on

Σχετική εικόνα

copyright   http://kosmaser.wordpress.com/

Ο γνωστός μας,(αναφέρομαι συχνά σ αυτόν, μακαριστός πλέον..)

παλιός Δάσκαλος της Ιατρικής,έλεγε, πως η ωραιότερη

μυρωδιά, είναι αυτή ένος μωρού, ή ενός..μεγάλου με απόλυτα

ισορροπημένη συνείδηση κι ενός.. καλόγερου του Αγίου Ορους,

και δεν έχει καμιά σχέση με το πλύσιμο ή τα αρωματα…

Αποτέλεσμα εικόνας για μωρού

Κάθε μέρα βομμβαρδιζόμαστε από διαφημίσεις αρωματων, αποσμητικών, αρωματων χώρου, απορρυπαντικών, μαλακτικών κλπ.Ολοι μας το ξέρουμε, γιατι το διαβαζουμε στα…συστατικά..Ολα αυτά περιέχουν…αλουμίνιο..με διαφορες μορφές.Ομως..Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και… σε μικρές ποσότητες…Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας ..εγχέουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε…Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο. αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο  στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…Το ..επεξεργασμένο τυρί, τα έτοιμα μίγματα για κέικ, τα εμβόλια, η βρεφική πούδρα, το κραγιόν, τα αποσμητικά, τα ρινικά σπρέι, τα αντιόξινα φάρμακα..

Αποτέλεσμα εικόνας για αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…

Ολα περιέχουν αλουμίνιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό…

Είναι επικίνδυνα και τοξικά για το ανθρώπινο σώμα … τότε γιατί δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις και ρυθμίσεις.Το αλουμίνιο δεν υπάρχει ως ελεύθερο μέταλλο, αλλά βρίσκεται στα ορυκτά και τα μεταλλεύματα. Η Ελλάδα είναι γεματη…βωξιτες, που είναι η πρώτη πηγη του αλουμινιου..Στην φυσική του κατάσταση δεν είναι απειλή. Υπάρχει σε αφθονία στην φύση (είναι το πιο άφθονο μέταλλο της γης), και εξάγεται με πολύ χαμηλό κόστος για πολλές χρήσεις. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και είναι πολύ ελαφρύ. Για αυτούς τους λόγους, το αλουμίνιο χρησιμοποιείται ευρύτατα,και σε μέρη που κανείς μας δεν μπορεί να φαντασθεί…Το Φοράμε, Μαγειρεύουμε Σε Και… Με Αυτό, Βρίσκεται Στις Τροφές Και Στα Ποτά Μας….Οι χρήσεις του αλουμινίου στα καταναλωτικά προϊόντα περιλαμβανουν.Στο νοικοκυριό:Σκεύη Μαγειρικής

 

ΑλουμινόχαρτοΠιάτα και ΜαχαιροπήρουναΑλουμινένια Κουτιά Φαγητών και ΠοτώνΑλουμίνιο σε παρασκευάσματα Υγείας και ΥγιεινήςAντιόξινα φάρμακα…ΕμβόλιαΑιμορροϊδικά ΦάρμακαΑντιδιαρροϊκά ΦάρμακαΡινικά ΣπρέιΒρεφική Σκόνη….Τεχνητές ΟδοντοστοιχίεςΚραγιόν.Πολύ συχνά το αλουμίνιο προστίθεται στo Αλεύρι για ψήσιμο…Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του…Μαγειρικό Αλάτι….Επεξεργασμένο Τυρί..Έτοιμa Μίγματα  ζαχαροπλαστικής..Ομως έχουμε και τους αναπόφευκτους κινδύνους..Το αλουμίνιο δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μία τεράστια  γκάμα προϊόντων, αλλά η όξινη βροχή και τα χημικά απόβλητα, παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην εισροή του μετάλλου στον οργανισμό μας.Η όξινη βροχή διασπά το αλουμίνιο που βρίσκεται στα χωμάτινα εδάφη, και στην συνέχεια αυτό συσσωρεύεται στις υδάτινες πηγές… 

cf87cf81cf89cebccebfceb8ceb5cf81ceb1cf80ceb5ceafceb1_098
Στην συνέχεια μολύνει
τα ψάρια και τα θαλασσινά που καταναλώνουμε, και επίσης το εισπνέουμε μέσα από τον καπνό του τσιγάρου…Από τη στιγμή που ο οργανισμός λάβει ποσότητες αλουμινίου, αυτό συσσωρεύεται σε διάφορους ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, του συκωτιού και του θυροειδή αδένα..To αλουμίνιο ανταγωνίζεται το ασβέστιο, και μπορεί να συντελέσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των παιδιών.Η κατανάλωση τροφών που έχουν μαγειρευτεί σε σκεύη από αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει έντονους ερεθισμούς στα έντερα..Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό….

Έλκος στο στομάχι και στα έντερα…Γαστρεντερικές Ασθένειες…Πάρκινσον…Δερματικές παθήσεις…Υπερδραστηριότητα…Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά…Διαταραχές μάθησης στα παιδιά…Παθήσεις στο Συκώτι…Πονοκεφάλους…Έντονο κάψιμο στο στομάχι…Ναυτία…Δυσκοιλιότητα…κολικούς…Έλλειψη ενέργειας…Υπάρχουν, όμως, και εναλλακτικές λύσεις αντί της μαγειρικής με αλουμινένια σκεύη. Διαφορετικά μαγειρικά σκευη, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι,  ή το γυαλί..Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι..Η Χρήση Του.. Κοινού Αποσμητικού ,Μπορεί Να Συνδέεται Με Την Δημιουργία  Καλοηθών Όγκων Στο Στήθος..μία κατάσταση η οποία συνδέεται με την αυξημένη πιθανότητα  ανάπτυξης καρκίνου του στήθους στο μέλλονΔιαβάζουμε στο Περιοδικό Εφηρμοσμένης Τοξικολογίας (Journal of Applied Toxicology) που διερεύνησε επι μακρόν τα αποσμητικά σώματος, τα οποία περιέχουν.. υψηλά επίπεδα αλουμινίου.Και  κατέληξε πως…Η πρόσθεση  αλουμινίου, (που μπαίνει στον οργανισμό μας απ το δέρμα ),..


 Λειτουργεί ανασταλτικά στην Ποσότητα Ιδρώτα Που Εκκρίνει Το Σώμα. Κι εδώ δίκαια διερωτάται κανείς, αν…η λειτουργία της αναστολής του ιδρώτα, και της ουδετεροποίησης της σωματικής οσμής ,δικαιολογείται με την καθημερινή εγκληματική πρόσληψη υψηλών επιπέδων αλουμινίου..Εξ άλλου φαίνεται πως… οι καρκινικοί όγκοι, εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα, στα μέρη του γυναικείου στήθους που.. 
είναι πλησιέστερα στο σημείο εφαρμογής των αποσμητικών.Από τις γυναίκες που μελετήθηκαν, βρέθηκαν ότιοι κύστεις που βρίσκονταν στην περιοχή, κοντά στη μασχάλη .. Είχαν 25 Φορές Περισσότερο Αλουμίνιο Από Την … Ποσότητα Που Βρίσκεται Στο Αίμα Σχετικά με το  Αλτζχάιμερ, μελέτες που διεξήχθησαν στους εγκεφάλους των ανθρώπων που πάσχουν από την νόσο,έδειξαν πως ο εγκεφαλικός ιστός… Εμπεριέχει Συχνά, Υψηλά Επίπεδα Τοξινών, Που Αναπτύχθηκαν Από Την Πρόσληψη Αλουμινίου.

Τώρα εσείς γνωριζετε..

Σκεφτείτε τα παραπάνω, όταν θα σταθείτε μπροστά σ ένα ράφι με πολύχρωμα μπουκαλια,ή αλουμινένιους περιέκτες διαφημισμένων αποσμητικών και εν γένει αρωμάτων…και  μην ξεχνάτε τα μωρα κι οι χαρούμενοι ( χωρίς τοξικους λογισμούς άνθρωποι, όπως η καλή μου φίλη…Θάλεια..) δεν χρειάζονται αρώματα για να αισθανονται όμορφα..Χαίρετε.


ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ...ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ..

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

One response »

  1. Reblogged στις iassis και σχολίασε

    Υπαρχει παντου..εκτος απο τα αποσμητικα και αρωματα χωρου..Διαβαζετε προσεκτικα τις ετικετες..Ειναι υποπτο για πολλα..

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: