RSS Feed

ΚΡΥΟΛΟΓΗΣΑΜΕ..ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ..ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ..

Posted on

Αποτέλεσμα εικόνας για γριπη 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο πυρετός..θέλει το νερό

 

Οι περισσότεροι ,έχουμε  διδαχθεί από την παιδική μας ηλικία,ότι τα ιογενή δεινά , προκαλούνται μόνο κάποια ορισμένη εποχή του χρόνου,εάνεκτεθούμε σε συγκεκριμμενα μικρόβια γύρω μας, με αποτελεσμα να αρρωσταίνουμε με γρίπη ή κρυολόγημα. Πιστεύουμε από κούνια ότι τα μικροβια βακτηριδια, ιοι, παρασιτα είναι ένας εχθρικός,εξωγήινος, εισβολέας ,κι εμείς  είμαστε τα άτυχα, κι ανυπεράσπιστα θύματα. Μας έχουν ¨διδάξει¨ όχι πάντως οι γιαγιαδες μας ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε το κρυολόγημα ή την γρίπη , και οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι, για να γίνει αυτό, πρέπει νατρέξουμε,στο φαρμακείο στο χημικο οπλοστάσιο .Βλέπουμε, ρινική συμφόρηση ή καταρροή , πυρετό, βήχα, κόπωση, ενοχλήσεις και πόνους.

 

 

 

 

 

Δηλαδή  συμπτώματα, και αντί να κατανοήσουμε ότι το σώμα μας, προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, με τον πολύ σοφό τρόπο, που ο Θεός σχεδίασε για μας Καταφεύγουμε σε αποσυμφορητικά, και δηλητήρια που εχουν το θρασος, μεταξυ των άλλων ενδειξεων να το γράφουν πως ¨ανακόπτουν¨τα συμπτωματα του κρυολογήματος¨όπως ας πουμε η αμανταδίνη. με ντοπαμινεργική δράση ντοπαμινεργικά παθήσεων κεντρικού νευρικού συστήματος  .Αντιπαρκινσονικά,Αντιερπητικά ,Φάρμακα κατά των λοιμώξεων, Αντιιικά Φάρμακα κατά της γρίππης (ινφλουέντσας)

Πηγή: www.galinos.gr

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γριπη

 

Νομίζουμε ότι μ αυτόν τον τροπο πολεμούμε κατά του κρυολογήματος ή της γρίπης,ενώ στην πραγματικότητα διακόπτουμε, εμποδιζουμε το ανοσο σύστημα μας, από το να μας προστατεύσει..Κι όμως ομολογουμε σαν ιατρικη επιστημη  πως δεν ξερουμε τίποτα στην ουσια για τη γρίπη και τα κρυολογήματα. 

 

Σχετική εικόνα

 

Η θεωρία Παστέρ, δεν εξηγεί πλήρως τα πράγματα με οποιαδήποτε έννοια. Το θεατρο του παραλόγου, ολοκληρωνεται οταν αδύνατα και ασθενικά άτομα, δεν έχουν καθόλου κρυολογήματα, ακόμη και όταν εκτεθούν, ενώ ρωμαλέα και ισχυρά άτομα  αρρωσταίνουν. Μερικοί άνθρωποι εκτίθενται συνέχεια στο ιό της γρίπης και δεν αρρωσταίνουν ποτέ.Να τα πάρουμε απ την αρχή.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γριπη

 

 

Αν ρωτήσεις κάποιον άσχετο ποιο είναι το πρωτο πράγμα που τούρχεται στο μυαλο εκτός απ τα χρηματα  θα σου πει το νερό. Ακριβώς.Το πρώτο που πρέπει να συνειδητο-ποιήσουμε είναι ότι όταν ξεκινησουν τα συμπτώματα, είναι ηδη εγκαταστημενη στον οργανισμο μας μια απίστευτη αφυδατωσηΜια απελπισμένη προσπαθεια  του ταλαιπωρου οργανισμού μας για νερο.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο πυρετός..θέλει το νερό

 

 

Οι περισσότεροι μας  δεν πίνουμε  κι ας ισχυριζομαστε το αντιθετο όσο νερό  χρει-άζεται το σώμα για να λειτουργήσει στοιχειωδώς  υγιεινά.Και εκείνοι που πίνουν τσάι, χυμους, καφέ , αλκοόλ, αναψυκτικά κλπ.. στην πραγματικότητα αναγκάζουν το σώμα τους , προσπαθώντας να απαλλαγεί, να ξεπλύνει αυτά τα δηλητήρια, να χρησιμοποιησει τα λίγα αποθεματα νερου που διαθετει και που υπάρχουν στο παχύ εντερο, το οποίο και αφυδατώνεται. και μετα κλαιμε γιατί εχουμε δυσκοιλιοτητα .

 

 

 

 

Ένα απλό, συνηθισμενο, καθημερινο παραδειγμα.Πίνουμε ένα φλυτζανι στιγμιαιου καφέ,θα χρειασθει το σώμα μας 3 ημέρες να το ¨ξεπλύνει¨ εντελώς,αν δεν φροντισουμε να πιούμε μερικά ποτηρια νερό στη συνεχεια. το νερό που περιεχει ο καφές είναι άχρηστο .

 

Αποτέλεσμα εικόνας για καφές

 


Τελικα αρρωστησαμε, τι θα πρέπει να κανουμε 
Να κρατήσουμε  το σώμα μας ζεστό για εξισορρόπηση του κυκλοφορικού,Να αποφύγουμε  το κρύο και τα δολο-φονικα ρεύματα, Να κανουμε συχνά μπάνιο αλλάζοντας τα ρούχα μας,Ετσι μονο  θα βοηθήσουμε  το σώμα μας να αυτό-καθαρισθει και να επιταχύνει την ανάρρωση μας. Ένα φρούτο και 2-3 χυμοί, που χωνευωνται εύκολα , βοηθάνε το σώμα να εξισορροπήσει. Λίγες μέρες με  ελαφρά διατροφή και άφθονο νερό, μέσα και έξω, θα βοηθήσουν μακροχρόνια στην μελλοντική ευεξία .Τι γίνεται τωρα με τον πυρετό, που τρομαζει τους περισσοτερους.Ο πυρετός θέλει το νερό. Όπως και χυμους και ωμά φρούτα. Επίσης κρύα επιθέματα στο κεφάλι και στο σβέρκο  βοηθουν.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο πυρετός..θέλει το νερό

 

 

Δεν πρέπει να σταματαμε τον πυρετό.Είναι μέρος της αμυνας του οργανισμού μας. Κι αυτό το κακό με την παρακεταμόλη.Την παίρνουμε με το παραμι-κρό.Λίγος πόνος, λίγος πυρετος,λίγη δυσφορία και την καταπίνουμε και σε μεγάλες δόσεις, και το χειρότερο τη δίνουμε και στα παιδιά  μας Προς Θεού Δεν υπάρχει τίποτα επουλωτικό ή καθαριστικό στο Tylenol,ακετα-μινοφαίνη τo Depon των αμερικανων , ή το δικό μας το Depon  παρακεταμολη   αν το δώσουμε στο σώμα μας. Είναι μια προσθετη τοξίνη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει.Χλιαρά λουτρά με σφουγγάρι ή ζεστά μπάνια στην μπανιέρα ρίχνουν τον υψηλό πυρετό .Αλλα το μεγάλο μυστικό ειδικά στα παιδιά είναι το άδειο παχυ εντερο. Οι περισσότεροι πυρετοί υπάρχουν λόγω της συμφόρησης του.Εάν εμφανίζεται υψηλός πυρετός σ’ ένα παιδί, το καλύτερο που έχετε να κάνετε που δεν θα το κανετε γιατί δεν περνα καν απ το μυαλό σας, λόγω εσφαλμενης παραδοσης  είναι  ένα χλιαρό κλύσμα με σύριγγα, και για σας τους ιδιους ένα  κλύσμα ενηλίκων.  Υπόθετα Γλυκερίνης για  μωρά, είναι πιο ασφαλή για κάτω από 1 έτους, και θα πρέπει να χρησιμοποιουνται σε εμπυρετες καταστάσεις.  Παλιά οι γιαγιάδες μας έτρεχαν αμέσως για το κλύσμα, με το πρώτο σημάδι της ασθένειας στο παιδί, και έλυναν το πρόβλημα.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ήπιο κλύσμα με ..σύριγγα.

 

 

Το σώμα θέλει να ξεφορτωθεί τοξίνες είτε από το φαγητό ή από μικρόβια  Έτσι αρχίζει να αδειάζει βίαια το έντερο, κι εσεις τρελαίνεστε που βλέπετε την διαρροια τρέχετε στο στο φαρμακείο να πάρετε κάτι να τη σταματή-σετε.Προσπαθεί να ¨αδειάσει¨τοξικες βλέννες απ την μύτη, και σεις παίρνετε φάρμακα  να το σταματήσετε.Αδειάζει τους πνεύμονες και δημιουργεί βήχα για να τα ¨πεταξει¨έξω, και σεις παίρνετε κωδεϊνη να σταματήσετε το βήχα.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γριπη

 

Προσπαθεί να κάνει εμετό, για να ξεφορτωθεί τα σκουπίδια που φάγατε, και το σταματάτε πάλι. Λίγες εβδομάδες αργότερα προσπαθεί και πάλιΤο κλισε ίδιο.Λετε, την αρπάξα πάλι κι  άλλο κρύωμα, κι άλλη ταλα-ιπωρία.Βλέπετε την εξυγιαντικη προσπάθεια σαν ταλαιπωρία.Πού να πάει το μυαλό σας , πως πιθανον το σώμα σας, εξακολουθεί να προσπαθεί να αντιμετω-πίσει το προηγούμενο κρυολόγημα. Πόσες φορές δεν ακούσαμε ανθρώπους με  καρκίνο ή κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια να μας λένε, πως τους είναι αδιανόητο το πώς αρρωστησαν , τη στιγμη, που δεν ειχαν ούτε ένα κρύω-μα εδώ και χρόνια. λένε το άλλο δεν πηραν ουτε μιαν ασπιρινη . Ποιος μπορεί να τους εξηγήσει πως τόσα χρόνια ο οργανισμός τους  υποτίθεται υγιής ,συσσώρευε τοξίνες.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο πυρετός..θέλει το νερό

 

 

Συμπερασματικα.Ας ξεκινησουμε από σημερα να  θεωρουμε  ένα κρύωμα ή μία γρίπη , σαν μία προσπαθεια καθαρισμού του σώματός μας.Χαιρετε..

 

  

Advertisements

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: