ΓΑΛΑΚΤΙΚΗ ΑΦΥΔΡΟΓΟΝΑΣΗ….

Posted on

Αποτέλεσμα εικόνας για καρκινικά κύτταρα

copyright   http://kosmaser.wordpress.com/

wonderful-photos-smokie_003.jpg

Τα καρκινικά κύτταρα  τρέφονται, οπως και ολα τα κυτταρα , με  γλυκόζη, μονο που τα καρκινικα σε ποσότητες δέκα έως δεκαπέντε φορές μεγαλύτερες από τα φυσιολογικα.

Έρευνα: Το περπάτημα κάνει καλό στις γυναίκες - Μειώνει κατά πολύ ...

Η γλυκόζη που καταναλώνεται από τα καρκινικά κύτταρα προερχεται κυρίως από το συκώτι, όπως κι αυτή που καταναλώνει αποκλειστικα ο εγκέφαλος…ενώ τα φυσιολογικά κύτταρα χρησιμοποιούν γλυκόζη που παίρνουν από τις τροφές, και που αποθηκεύεται στούς μύς σε ποσότητα 400-600 γραμ. μόνο

Το γαλακτικό οξύ  ένα υποπροϊόν της όλης διαδικασίας  βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα 10 φορές περισσότερο απ’ ότι στα υγιή κύτταρα.

Τα καρκινικά κύτταρα δυστυχούν , σ ένα περιβάλλον  πλούσιο σε οξυγόνο.Η ανα-εροβίωση των καρκινικών κυττάρων ,ζωή χωρίς οξυγόνο είναι ένας κανόνας χωρίς καμία εξαίρεση.

Όλα τα κανονικά κύτταρα έχουν μιαν απόλυτη ανάγκη για οξυγόνο αλλά τα καρκινικά κύτταρα ζουν με τη ζύμωση της ζάχαρης.

Αρα περιοριζουμε, τηγανητες Πατάτες, Τα Αναψυκτικά, Τα Γλυκά  που προσφέρουν ποσότητες ζάχαρης στα  καρκινικά κύτταρα Απ την άλλη.Εχουμε μιαν εξαιρετική εξέταση αίματος.Την LDH Γαλακτικη Αφυδρογοναση  Η LDH Βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, όπου μετέχει στο μεταβολισμό της γλυκόζης.

Είναι άφθονη στο μυοκάρδιο, στους μύς γενικότερα και στο ήπαρ.Το επίπεδό της στο αίμα αυξάνει όπως και της SGOT Στο έμφραγμα του μυοκαρδίου και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα σε 2 εβδομάδες. Επίσης, αυξάνει σε μυϊκή δυστροφία και σε αρκετές  παθήσεις του ήπατος.

Φυσιολογικές- ιδανικές τιμές στους 37c , 240 – 480 U/L

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

Αν τα ισοένζυμά της είναι ανεβασμένα, μπορούμε να μιλήσουμε για  βέβαιες  υποψίες καρκίνου.

Στους περισσότερους καρκίνους ένα μέχρι τρία ισοένζυμά της LDH   LD2,LD3,LD4  είναι αυξημένα .Συχνά η αύξηση της LD3,είναι η πρώτη ένδειξη για την παρουσία καρκίνου. Η LD3 αυξάνεται σε προχωρημένο καρκίνο και κακοήθες λέμφωμα και μειώνεται μετά από επιτυχή θεραπεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμασερ εικονες

H γαλακτική αφυδρογονάση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο μεταστατικό καρκίνωμα του ήπατος, στα λεμφώματα και στην οξεία λευχαιμία. Εδώ να σημειωθεί το γεγονός οτι σαν κοινωνία Έχουμε Απορρίψει την πικρή γεύση.  Συνηθίζουμε να λέμε Μου γλυκαινεις τη ζωή, αλλά με πίκρανες πολύ Μοναδικό κριτήριο μας είναι η γλυκειά γεύση.Ακόμα και στις μελιτζάνες σαν γλύκισμα , σας τις προσφέρει ο μανάβης,η ηδονή του λάρυγγα. Πηγαίνουμε ενάντια στη φύση.Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί τόσα εκατομμύρια γυναικών πασχίζουν να προσλάβουν ασβέστιο αποκλειστικά απ το γάλα και τα γαλακτοκομικά που δεν τους προσφέρουν το παραμικρό,  ή εν πάσει περιπτώσει ελάχιστα όπως τα εχουμε καταντησει.

Το Πικρό Ραδίκι Ειναι Φαρμακο..πιστεψτε με..

Υπάρχει παντού.Είναι δωρεαν, αν το μαζέψετε μόνοι σας.Βάλτε το στον…ατμομαγειρα για 15 λεπτά, και φάτε το με λίγο λάδι και άφθονο λεμόνι  ειναι φαρμακο Να μην ξεχνάμε οτι:Το συκώτι κρύβει το μυστικό της πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου.Το συκώτι παράγει την χολή.Οι φαρμακευτικές εταιρείες βασανίζουν τον κόσμο με το φόβο.Ο φόβος σταματάει το μυαλό να λειτουργεί κανονικά. Η αλήθεια ελευθερώνει.Νικάει το φόβο.

Κάνε τη χημειοθεραπεία σου. Τώρα. Χάθηκες.Η αλήθεια περνάει από τρία στάδια, όπως έλεγε ο Σοπενχάουερ.

Πρώτα προσπαθείς να την γελοιοποιήσεις. Έπειτα επιτίθεσαι βίαια σ’ αυτή και Στο τελικό στάδιο την αποδέχεσαι.

Χαίρετε.

71f9e-lykoi

Χαιρετε.

 

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε