ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

Posted on

 

 

Έρευνα: Ο κορονοϊός μεταδίδεται πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων | Liberal.gr

 

 

 

 

 

Κορονοϊός: 218 νέα κρούσματα στην Ελλάδα | fthis.gr

 

 

 

 

 

 

Η εμφανιση του κορονοϊου πριν μισο χρονο, ανεδειξε την παθογενεια μας. Στη διαρκεια της καραντινας, αρχισαμε να συνειδητοποιουμε  πως ειμαστε αρρωστοι χωρις να το ξερουμε.Το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού  Εχει Καποιο Προβλημα Υγειας.Πάνω Από Το Ένα Τρίτο Των Ανθρώπων  έχουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικά προβλήματα.

Oι  π ό ν ο ι   στη μ έ σ η  και η κατάθλιψη, είναι τα δύο συχνότερα μη θανατηφόρα  προβλήματα υγείας,σε κάθε χώρα. Μπορεί να ζουμε περισσότερα χρόνια αλλα με¨προικα¨  μία ή περισσότερες μη θανατηφόρες παθήσεις. Εκατομμυρια Άνθρωποι Πάσχουν από : μυοσκελετικές ψυχικές και συμπεριφορικές παθήσεις.Όπως φαινεται το θέμα δεν είναι μόνο να ζει κανείς  μέχρι τα βαθιά γεράματα, αλλά  να ζει  υγιής  , με ενδιαφεροντα και ευτυχια

Π ρ ω τ α  με διαφορα 90% απ τους πονοκεφαλους : Εμφανιζονται τα
Χαλασμένα Δ ό ν τ ι α . 2,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι.
Π ο ν ο κ έ φ α λ ο ι    1,6 δισεκατομμύρια
Αναιμία Από Έλλειψη Σιδήρου 1,2 δισεκατομ
Απώλεια Ακοής λόγω ηλικίας 1,23 δισεκατομμυρια 
Ερπης γεννητικών οργάνων 1,12 δισεκατομμυρια και
Ημικρανίες 850 εκατομμύρια.  
Αύξηση  μεταξύ 1990-2013 στο  Αλτσχάιμερ  92% και στην
ο σ τ ε ο α ρ θ ρ ί τ ι δ α   75%.Τα Περιστατικά Διαβήτη τυπου ΙΙ,  Παγκοσμίως Αυξήθηκαν Κατά 43%, μεταξύ 1990-2013 ενώ οι θάνατοι , απ την ιδια αιτια μονο κατά 9%.
Οι Πόνοι Στη Μέση Και Στον Αυχένα ,Η Κατάθλιψη, η σιδηροπενικη αναιμία και η απώλεια α κ ο ή ς  λόγω γηρατιών.
Είναι οι αιτίες για σχεδόν το 50% των προβλημάτων υγείας.
Αποτέλεσμα : μοιάζουμε όλοι άρρωστοι.Παρ όλη την πρόοδο της Τεχνολογίας, και κατά συνεπεια της Ιατρικής ,οι άνθρωποι μοιαζουμε  και ειμαστε πιο άρρωστοι από ποτέ.Απ την άλλη το παραδοξο ο τζίρος των φαρμακοβιομηχανιών  να μετρα τρις δολάρια ,και η υγεία, στις δηθεν ανεπτυγμενες χωρες φθίνει  με γεωμετρικούς ρυθμούς.Προσφατο το τραγικο παραδειγμα της Αμερικης με τον κορονοϊο, οπου πεθαινουν στους δρομους.Καταντησαμε η φυσική κατάσταση του ανθρώπου  να είναι η αρρωστια.Ένα Είναι Το Σίγουρο, Ότι Κάτι Είναι Λάθος.Τι κάνουμε λάθος λοιπόν; Και για πόσο καιρο θα επιτρέπουμε σ αυτό το λάθος να κουμανταρει τη ζωη μας;Αραγε γιατί ο μεταβολισμός μαςεπιβραδύνεται μετά τα 30, με αποτέλεσμα να παχαινουμε:Απλο ,γιατι, μετα τα 30 σταδιακα μειωνεται η  μυϊκή μάζα, και δεν εχουμε μια ισορροπημένη διατροφή.
Η τροφη μας ,αποτελειται, από:υδατάνθρακες, λίπη και,πρωτεΐνες. Μεταξύ των ομάδων αυτων οι πρωτεΐνες είναι το μόνο θρεπτικό συστατικό που βοηθάει στη δημιουργία και ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας.Βάζουμε  στη ζωη μας τροφές πλούσιες Σε σωστη πρωτεϊνη, που δεν είναι αναγκαστικα ακριβη, ουτε δυσευρετη όπως:λιπαρα ψαρια σαρδελλα γαυρο, θαλασσινά, καρύδια , όσπρια, αντε και λιγο άπαχο κρέας, γαλακτοκομικά  και τα πολυτιμα αυγά.
Εννοειται λαχανικά, όπως λάχανο και σπανάκι που βοηθούν στην ενεργοποιηση του μεταβολισμού και στην πρόληψη.Της πανταχου παρουσας, φλεγμονής.
Αυτόν που θα σας πει πως Το λίπος βοηθάει στην ανάκτηση των μυών να τον πιστεψετε.Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο,αλλά υπάρχουν τα λεγομενα
Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Μακρας Αλυσίδας Ανθρακαακριβως είναι τα Ω3 λιπαρα τα ιχθυελαια που φαινεται να ενισχύουν τον οργανισμό, Από Την Υγεία Της Καρδιάς Μέχρι Και Την Καλή Διάθεση.
Χαιρετε.
alt
alt
Αποτέλεσμα εικόνας για χαλασμενα δοντια
Οι ψητές σαρδέλες φούρνου του μπαμπά μου ♥ | TasteFULL.gr
Γαύρος στη λαδόκολλα με ντομάτα και μυρωδικά από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο! | ZinaPost
mpaxari & kanela : Φιλετάρισμα σαρδέλας

About kosmaser

Η ασθένεια είναι ο..κανόνας ! Η υγεία η εξαίρεση ! Η θεραπεία άθλος..και η ίαση ο τελικός μας σκοπός..

Σχολιάστε